Retourbeleid

Je kunt bestellingen annuleren

Je mag altijd je bestelling van producten bij Kitama annuleren binnen 14 dagen na ontvangst. Dat doe je door eerst even contact met ons op te nemen en vervolgens de producten naar ons terug te zenden binnen 14 dagen. Dit kan dan naar:

Kitama
Oostkanaalweg 40
2461 ES Ter Aar

Als je je bestelling wilt retourneren, dan verwachten we uiteraard dat je hierbij de benodigde zorgvuldigheid hanteert, zodat wij de retourzending in goede staat terug krijgen. De kosten van het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening. Doe er even een briefje bij met je NAW- gegevens, zodat wij weten waar het vandaan komt.

3.2 Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kitama.nl. Ook hier geldt dat je zelf de retourzending dient te bekostigen.

3.3 Herstellevering

We doen natuurlijk ons uiterste best om alles volgens je verwachting te laten verlopen. Is er toch iets niet gegaan zoals je had verwacht, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Mocht je bestelling niet goed zijn aangekomen, dan sturen we je een vervangend pakket toe. Neem gerust contact met ons op als er iets is dat niet aan je verwachting voldoet.

3.4 Terugstorting

Als je een pakket hebt teruggestuurd en wij het in de oorspronkelijke staat hebben terug ontvangen, zullen we direct het aankoopbedrag excl. de verzendkosten terugstorten naar je rekening (de rekening waarmee is betaald). Het bedrag staat dan binnen 14 dagen na aanmelding van je retour en mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, weer op jouw rekening.